• We are trusted partners of:
Projects

Eurolines introduce conceptul Travel Hypermarket

By November 12, 2010 No Comments

Pentru cei care doresc sa-si planifice vacanta in cel mai mic detaliu, din fata PC-ului, avem vesti bune:  prin intermediul Eurolines Travel Hypermarket acest lucru este, acum, posibil.

Dragos Anastasiu extinde si consolideaza business-ul Eurolines introducand pe piata din Romania conceptul de Travel Hypermarket – hypermarket de produse turistice- ce aduna sub aceeasi umbrela toate serviciile de turism.

Prin intermediul web site-ului eurolines.travel se pot achizitiona bilete de avion, vacante oferite de diverse agentii de turism, servicii de rezervare hoteliera sau bilete la diferite concerte, totul in doar cateva click-uri.

Eurolines.travel prezinta o interfata usor de folosit pentru utilizatori, cu formulare customizate pentru fiecare tip de rezervare pe care utilizatorii doresc  sa o realizeze.  De asemenea, tot prin intermediul web site-ului utilizatorii pot vizualiza diverse oferte din care o pot alege pe cea care li se potriveste cel mai bine.

Ne bucuram ca am participat si noi la implementarea noului concept Travel Hypermarket, ocupandu-ne de designul eurolines.travel. A reprezentat o provocare, din cauza complexitatii proiectului, iar munca depusa a fost asidua, insa, si multumirea pe masura efortului depus.

In realizarea designului eurolines.travel am incercat sa surprindem cat mai bine ideea conceptului si la nivel de infatisare, folosindu-ne de elemente vizuale specifice domeniului pentru a oferi web site-ului un aspect profesional si in acelasi timp modern.

Noi, atunci cand plecam in vacanta, stim ce Hypermarket sa vizitam. Voi?

Andreea Paraschiv

Author Andreea Paraschiv

More posts by Andreea Paraschiv

Leave a Reply