Noul site Old City Lipscani Beer Garden

Recent am adaugat un nou proiect portofoliului Innobyte, noul site Old City Lipscani Beer Garden.

Situat pe strada Lipscani, barul isi intampina clientii intr-o atmosfera ce se imbina perfect cu aerul emanat de Centrul Vechi al Micului Paris. Acest aer, propriu atat zonei unde este amplasat cat si barului insusi, am dorit sa il surprindem si sa il redam si noi atunci cand am creat noul site Old City Lipscani Beer Garden.

Oldcity-lipscani.ro este realizat pe o platforma WordPress, pe care baietii de la programare si design au customizat-o astfel incat sa se plieze cat mai bine pe cerintele si exigentele clientului. Elementele de design au fost gandite pentru a merge „mana in mana” cu infatisarea Old City Lipscani Beer Garden.

Deoarece barul are clienti atat romani cat si de alte nationalitati, Oldcity-lipscani.ro a fost creat in doua limbi, engleza si romana. Structura acestuia a fost realizata cu scopul de a fi user-friendly, astfel, vizitatorii avand acces usor si complet la toate informatiile ce ii intereseaza.

In ceea ce priveste partea de backend, panoul de administrare al noului site Old City Lipscani Beer Garden este unul ce poate fi folosit usor, existand posibilitatea de a tine vizitatorii la curent cu cele mai noi evenimente, cu update-uri ce pot fi facute in timp real.

Site-ul beneficiaza si de pagini multimedia, concretizate intr-o galerie foto de tip Slideshow si o galerie video, pentru a-i aduce o nota de dinamism.

Am facut treaba buna! Nu o spunem noi, ci PR Manager-ul Old City Lipscani Beer Garden, ce a tinut sa ne multumeasca in cateva cuvinte printr-un testimonial pe care l-am afisat cu placere pe site-ul Innobyte.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top